Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hayvan pazarındaki pazarlıklar kızışırken, Tomarzalı Sakin Şimşek'in 1 ton 300 kilo ağırlığındaki 'Paşa' isimli boğası da alıcısını bekliyor. Şimşek, boğayla selfie çektirmenin 5 TL olduğunu belirtti.

Talas İlçesi Anayurt Mahallesi'nde bulunan hayvan pazarında kurban satışı yapan Tomarzalı Sakin Şimşek, 1 ton 300 kilo ağırlığındaki 'Paşa' isimli boğayı il idarecileri için getirdiğini söyledi. 2 buçuk yaşında olan boğayı onlar için beslediğini ifade eden Şimşek, 'Devlet büyüklerimizi, valimizi, kaymakamlarımızı, belediye başkanımızı boğamıza bekliyoruz. Bu hayvanı onlar için getirdim, onlar için besledim' dedi.

'İlgi çok yoğun, 5 TL'ye selfie çektiriyorum'

Vatandaşın Paşa'ya olan ilgisinin yoğun olduğunu kaydeden Sakin Şimşek, 'Tomarza'dan getirdim, 1 ton 300 kilo ağırlığında. Boğamızın fiyatı 17 bin TL. Vatandaşın ilgisi çok yoğun. Bu hayvanla selfie 5 TL' diye konuştu.

"Paşayı alana el arabası hediye"

Ekranda kurbanlık alana araba hediye edenleri izlediklerini sözlerine ekleyen Besici Sakin Şimşek, 'Biz de Paşa'yı alana el arabası hediye ediyoruz' dedi.