Trabzonspor yeni sezon kombinelerini bugün satışa çıkartıyor. Akyazı Stadyumu'na göre satışa çıkartılan kombineler Hüseyin Avni Aker Stadyumu ve Trabzonspor Ziyabey Sosyal Tesisleri ile passo.com.tr web adresinden satışa sunulacak. Sadece Akyazı Stadyumu'nda geçerli olacak KDV dahil kombine fiyatları ise şu şekilde belirlendi.

VIP Platinum 30 bin TL (3 Yıllık), VIP Gold 15 bin TL (3 Yıllık), VIP Silver 12 bin TL (3 Yıllık), Batı Alt Tribünü 1.250 TL (1. Kategori), Batı Alt/Üst Tribünü 750 TL (2. Kategori), Doğu Alt/Üst Tribünü 750 TL (2. Kategori), Kuzey Kale Arkası Tribünü 350 TL (3. Kategori), Güney Kale Arkası Tribünü 350 TL (3. Kategori)

Avantajlarla dolu kombine satışları

Kombine satışıyla birlikte bordo-mavili taraftarları ise bir çok hediye ve sürpriz bekliyor. Kombine alan taraftarlara yeni sezon forması hediye edilecek. Kadın taraftarlara %50 indirim, öğrenci taraftarlara %30 indirim, tüm taraftarlara Passolig kartları ve 1 yıllık Passolig kartı vizesi hediye, 61CELL abonesi taraftarlar faturalarına 12 taksit imkanı, normal satışlarda kredi kartlarına 6 taksit imkanı, kombine alan taraftarlar önümüzdeki sezon (50. YIL) kombinelerinde %25 indirim hakkı, kombine satışları sadece Passolig Trabzonspor kartlarında geçerli olacak.

Kadın ve öğrenci indirimlerinden faydalanmak isteyen taraftarlar kombinelerini sadece Passolig satış noktalarından satın alabilecekler. Öğrenci olan taraftarlar öğrenci belgelerini ibraz etmek zorunda. Kadın öğrenciler tek bir indirimden faydalanabilecek.

Hedef 25 bin kombine

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yapımı devam eden Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde 25 bin kombineyi hedeflediklerini söyledi.

Usta, yeni stadyumun muhteşem olduğunu belirterek, "Statlar muhteşem olabilir ama onları en muhteşem cazibeye kavuşturacak olan taraftarlarıdır. Böyle bir stadyuma sahip olunca doğal olarak burada az taraftarlarla Trabzonspor desteklenemez. İlk hedef olarak 25 bin kombineyi önümüze koymuş durumdayız. Burayı gören taraftarlarımız inanıyorum ki eşini, dostunu, çocuğunu, mahallesindeki buraya getirmek için seferberliğe girecekler. Yeni stadyuma gelmek için yolları kolaylaştırdık. Ekonomik zorlukları ortadan kaldırdık. Turkcell bir kampanya yaptık. Çok küçük rakamlarla yeni stadyumumuzun tribünlerinin dolmasıyla ilgili engel artık hiç kalmadı. 61 ruhunun yeniden ayağa kalkması ve Trabzonspor'un devasa muhteşem tarihine yeniden kavuşması için kombineleri satışa sunduk" dedi.

Camianın Trabzonspor'un muhteşem tarihine sahip çıkacağına inandığını belirten Muharrem Usta, "Burada yeniden o güzel günleri birlikte yaşayacağız. Yeni stadyuma gelmemenin ne kadar büyük bir kayıp olduğunu taraftarlarımızın bilmesini isterim. Muhteşem taraftarımızla yeni stadyumumuzda herkesin yüzünün güleceği güzel günleri göreceğiz. 25 bin kombineden bir tane eksik olmama kaydıyla bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Trabzonspor'un geleceğini kurtarmak adına onlar bu işe sahip çıkacaklar. Gemilerimiz batmadı. Dalgalarımız yükseldi. Karadeniz coşkusuyla stadyumumuz dolacak" ifadelerini kullandı.