Atatürk Parkı'nda gerçekleşen bayramlaşma programına, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdulkadir Kütükçü, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Kavak Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kura'n-ı Kerim Tilaveti ile başlayan bayramlaşma programında konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 'Zor bir süreçten geçtiğimiz şu dönemde birlikteliğimizi ve beraberliğimizi koruyabilmemiz adına toplandığımız bayramlaşma programına katılımın yoğun olması beni çok mutlu etti. Ülkemizin ayaklarına vurulmak istenen prangaları milletimizin iradesi ile söküp attığımız şu dönemde birlikteliğimizin ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmamasını temenni ediyorum. Buraya katılan herkesin Kurban Bayramını canı gönülden kutluyorum' dedi.

Konuşmasına birliktelik ve beraberlik mesajları vererek başlayan Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, 'Bayramlaşma programımıza katılımın yoğun olması ve tüm siyasi parti temsilcilerinin bir arada omuz omuza burada bulunması ülkemizin zor dönemeçten geçtiği şu günlerde bizlere çok güzel moral kaynağı oluyor. Katılımcılara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor Kurban Bayramınızı kutluyorum' diye konuştu.
Programın ardından toplu fotoğraf çekiminin ardından protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerle bayramlaştı.