Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Siirt'te terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Yalçın Yamaner'in evini ziyaret ederek ailesine başsağlığı diledi.

Başkan Taşçı, Şırnak'ın Silopi ilçesinde vatan haini teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda yaralanan Özel Harekat Polisleri Mustafa Kemal Hançer ve Muhsin Kaymak'ı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Terörü lanetleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Terör kadar terörü sempatik göstermeye çalışanlar da bu ülkenin başının belasıdır. Terörün her türlüsüne karşı mücadele içerisinde olan ülkemiz, tarih boyunca hainlere müsaade etmedi, asla da etmeyecektir' diye konuştu.

TERÖR SORUNU VAR
Başkan Taşçı, Türkiye'de birlik ve beraberliğe, huzur ortamına zarar vermek isteyen kanlı ellerin, ülkeyi bölmek, parçalamak gibi haince hayaller kurduğunu ifade ederek, "Tüm insanlığın ortak düşmanı olan terör, ülkemizde de hem iç hem de dış düşmanların katkısıyla varlığını sürdürme çabası içerisindedir. Terörün her türlüsüne karşı mücadele içerisinde olan ülkemiz, tarih boyunca hainlere asla müsaade etmedi, etmeyecektir. Herkesin kardeşlik içerisinde, eşit haklara sahip olarak yaşadığı bir Türkiye, elbette ki düşmanlarını rahatsız ediyor. Türk, Kürt, Laz, Çerkes, Gürcü ayrımının olmadığı bir ülkede, 'etnik kökenler' bahanesiyle terörist eylemler içerisinde olmak ihanetin ta kendisidir. Çünkü ülkemizde bir etnik köken sorunu yoktur. Ülkemizde terör sorunu vardır. Terör karşısında mücadelesini kararlılıkla sürdüren ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir' şeklinde konuştu.

HAYALLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLAR
Türkiye düşmanlığını bir moda haline getirenler olduğunu öne süren ve tepkisini bu yönde sürdüren Başkan Taşçı şöyle konuştu: 'Mesleki kimlik ve sıfatlarıyla teröristlere figüranlık yapmaya kalkışanların niyetini Türk Milleti iyi biliyor. Bu milletin verdiği vergilerden maaş alan ve görevi ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek olanları şaşkınlık içerisinde izliyoruz. Çok değil birkaç gün önce lojmanlara saldıran 5 aylık bebeğin de içlerinde bulunduğu 5 canı bizlerden koparan hainler ile bu hainleri savunanlar arasında hiçbir fark yoktur. Bu millet, ihaneti de ihanet edeni savunanı da unutmayacak. Bu ülkede terör, aksi için mücadele edenlere rağmen elbet bir gün son bulacak. Özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgemizde kardeşlik ve barış ortamı yeniden sağlanacak, terörden beslenenler, kanlı hayaller kuranlar bu hayallerine asla ulaşamayacaklar."