Geçtiğimiz sezon Karşıyakaspor maçı ile takımın başına gelen tecrübeli teknik adam Engin Korukır, adeta deplasman kabusu yaşıyor.

Korukır, Kırmızı-Beyazlı takımın başında çıktığı 9 deplasman maçının sadece ikisinde galibiyet elde edebilmiş, geri kalan 7 maçta ise mağlubiyetle ayrılmış

SADECE 2 GALİBİYET
Ligin 4. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurduspor ile karşılaşacak olan Samsunspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz sezon Karşıyakaspor maçıyla takımın başında görev alan Teknik Direktör Engin Korukır, Mersin İdmanyurdu'nu devirmenin hesaplarını en ince ayrıntısına kadar yapıyor. Ayrıca Korukır'ın birbaşka hesabı da yaşadığı deplasman kabusunu sonlandırmak. Öyle ki tecrübeli teknik adam Engin Korukır, Karşıyakaspor ile başladığı serüvende 2 deplasman maçından galibiyetle ayrılabilmiş.

4 MAÇTA GOL DAHİ YOK
Ligde oynadığı 9 maçta Şanlıurfaspor ve Boluspor maçlarını kazanan Korukır, geriye kalan 7 maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-1, Kardemir Karabükspor'a 1-0, Adanaspor'a 2-1, Giresunspor'a 2-0, Balıkesirspor'a 1-0, Kayseri Erciyes'e 3-0 ve son deplasmanda maçında Yeni Malatya'ya 1-0 mağlup oldu.

Dikkat çeken bir diğer konu ise Samsunspor, geçtiğimiz ve bu sezon son 4 deplasman maçında rakip fileleri hiç havalandırmamış olması.