AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, Karadeniz Engelliler Federasyonu (KEF) Başkanı Selman Saruhan ve yönetim kurulu üyelerini, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Milletvekili Odası'nda ağırladı.

ORTAK TAVIR ALINMALI
Köktaş, Diyarbakır'ın Çınar İlçesi Emniyet Amirliği lojman ve hizmet binası ile İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen terör saldırılarını bir kez daha şiddetle kınadığını, yaşanan menfur olaylarda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Milletvekili Köktaş, insan olarak terörün her türlüsüne karşı ortak bir tavır göstermek, birlikte mücadele etmek bir zaruret olduğunu vurguladı. Kimden gelirse gelsin, kime yönelirse yönelsin, nerede gerçekleşirse gerçekleşsin hangi gerekçeyle dayanırsa dayansın terörün her türlüsünün insanlık suçu olduğunu dile getiren Milletvekili Köktaş, "Terörün her türlüsüyle mücadele etmek bir insanlık görevidir" diye konuştu.

BAŞARILAR SÜRECEK
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Hükümetimiz güvenlik noktasında bütün tedbirleri alırken, ülkemizi demokratik ve ekonomik anlamda da en güçlü seviyeye taşımaya gayret gösteriyor. Türkiye 2002'den bu yana çok başarılı bir dönem yaşadı. Ekonomide, dış politikada, demokratikleşmede çok ciddi kazanımlar, büyük başarılar elde edildi. Yeni dönem de de hedeflerimiz doğrultusunda gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.