Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, ligde 7-8 hafta sonra alt sıralarla ilişkilerini kesmek istediklerini belirterek, "İnsanlar rahat olsun. 7-8 hafta sonra alt sıralarla ilişkimiz kalmaz. Mersin'e de galibiyet için gideceğiz. Ama kazanamazsak, kaybetmemek de önemli" dedi

3 PUANA GİDECEĞİZ
Teknik Direktör Engin Korukır, Mersin İdman Yurdu deplasmanına galibiyet için gideceklerini söyledi. Deneyimli teknik adam, "Bu zorlu deplasmana 3 puan için gideceğiz. Hedefimiz bu ama kaybetmemek de önemli. Mücedele gücümüzü yüksek tutarak oynayacağız. Sıkıntımız belli. Gol pozisyonuna giriyoruz ama sonuca ulaşamıyoruz. Bu kötü istatistiğe Mersin'de son vereceğiz" diye konuştu.

OYUN OLARAK İYİYDİK
Korukır, "Bu takıma destek olunması gerekiyor. Sivasspor maçında müthiş bir taraftar desteği vardı. Gayet güzeldi. İnsanlar rahat olsun. 7-8 hafta sonra ligi alt tarafı ile ilişkimiz kalmayacak. Oynadığımız 3 maçta istediğimiz sonuçları alamazak da, oyun olarak iyiydik. Ben takımdan memnunum. Tempomuzu sürdürüp, bu huzurlu ortamda toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız" dedi.

Selçuk KAYA