İlk 3 haftayı golsüz ve galibiyetsiz geçen Samsunspor, deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na konuk oluyor. Şiddetle galibiyete ihtiyacı olan iki takımın mücadelesi saat 19.00'da başlayacak. Yayın ise yine yok

3 HAFTADA 2 PUAN
TFF 1. Ligi 4. hafta mücadelesinde Samsunspor, Mersin İdman Yurdu'na konuk oluyor. Ligin ilk üç haftasında 2 puan toplayan ancak ne golü ne de galibiyeti bulunan Kırmızı- Beyazlılar, bu şanssızlığını kırmak istiyor. Özellikle geçen hafta oynanan Sivasspor mücadelesinin ikinci yarısında iyi bir futbol oynayan Samsunspor'un bugünkü zorlu maçı saat 19.00'da başlayacak. Yayının olmadığı mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.


İLK 11 DEĞİŞEBİLİR
Teknik Direktör Engin Korukır'ın bu kritik maçta ilk 11'de değişikliğe gitmesi bekleniyor. Geçen hafta Ramazan'ı sol bek oynatıp, Mustafa Sevgi'ye orta sahada görev veren deneyimli çalıştırıcı, bu hafta ise Mustafa'yı sol beke çekip orta sahada da Burhan'ı görevlendirmeyi planlıyor. Maç anına kadar bu konudaki düşüncesini kurmaylarıyla birlikte değerlendirecek olan Korukır, nihai kararını verecek.

Selçuk KAYA