Samsunspor, adeta tel tel döküldüğü maçta Mersin İdman Yurdu'na 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. 4. haftayı da gol atamadan geçen Kırmızı- Beyazlılar, oynadığı kötü futbolla taraftarını adeta yıktı.

İLK YARI 2-0 GERİDE

TFF 1. Ligi'nin 4. hafta mücadelesinde Samsunspor, deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na konuk oldu. İlk 3 haftayı gol atamadan geçen Kırmızı- Beyazlılar, Mersin deplasmanında ise adeta kabus gördü. Maçın 12. dakikasında Tita'nın vuruşunu Bekir ayağıyla kurtardı. Yükselen topa Bekir ve Zola birlikte yükselince; iki oyuncu da istediği vuruşu yapamadı ve top ağlara gitti. 22. dakikada bu kez ceza sahasına yerden gönderilen topta Güven Varol farkı ikiye çıkardı.

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOKTU

İkinci yarıda ise değişen bir şey yoktu. Mersin, etkili futboluna devam etti. Maçın 50. dakikasında sağ kanattan gelen topa iyi yükselen Pedriel, topu Samsunspor ağlarına gönderdi. 3-0'dan sonra Samsunspor, Alperen ve Mehmet Çakır'la yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maçta başka gol olmadı ve Samsunspor rakibine 3-0'lık skorla boyun eğdi. Haftayı bu ağır yenilgiyle geçen Kırmızı- Beyazlılar, ligde 2 puanda kaldı ve 17. sıraya geriledi.

MERSİN İDMAN YURDU: 3 SAMSUNSPOR: 0

STAT: Mersin
HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Serdar Akçer, Mustafa Sönmez
MERSİN İDMAN YURDU: Mihaylov 7, Serol Demirhan ? (Dk. 34 Kudbettin Tekin Oğrak 6), Mahmut Metin 7 (Dk. 85 Emrah Özyaylaz?), Pedriel 7 (Dk. 64 Sinan Kaloğlu 6), Tolga Şahin 7, Mitrovic 7, Abdulkadir Korkut 7, Hakan Olkan 7, Nurullah Kaya 7, Güven Varol 8, Tita 8
SAMSUNSPOR: Bekir Sevgi 4, Ndiaye 4, Zola 4, Murat Gürbüzerol 3 (Dk. 68 Halil İbrahim Pekşen 4), Mehmet Çakır 4, Ercan Yazıcı 4 (Dk. 45 Erdi Dikmen ?), Canberk Aydın 4, Burhan Arman 3, Mustafa Sevgi 3, Hasan Kılıç 4, Muharrem Efe 3 (Dk. 55 Alperen Pak 4)
GOLLER: Dk. 13 Tita, Dk. 21 Güven Varol, Dk. 49 Pedriel (Mersin İdmanyurdu)
KIRMIZI KART: Dk. 72 Erdi Dikmen (Samsunspor)
SARI KART: Dk. 7 Pedriel, Dk. 79 Sinan Kaloğlu (Mersin İdmanyurdu), Dk. 53 Muharrem Efe (Samsunspor)