İlkadım Yabancılar Pazarıspor (Yabpa) , Samsun Süper Amatör Lig'e bomba gibi hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlıların Genel Koordinatörü Nafiz Tural, tek amaçlarının Samsun ve Türk futboluna yetenekli oyuncu kazandırmak olduğunu ifade etti.

BUCASPOR İLE PİLOT TAKIM

Samsun Süper Amatör Lig'in (SAL) önemli takımlarından İlkadım Yabancılar Pazarıspor (Yabpa) teknik direktör Hikmet Aktaş yönetiminde antrenmanlarına devam ediyor. Derebahçe Spor Tesisleri'nde haftanın 5 günü gerçekleşen antrenmanlarda Yabpa, kadrosuna kattığı yeni isimlerle gelecek sezona bileniyor. TFF 2. Lig ekibi Bucaspor ile pilot takım anlaşması yapan Kırmızı-Beyazlılar, profesyonel takım antrenman programıyla çim sahada çalışıyor.

KOŞAN VE MÜCADELE EDEN EKİP

Yabancılar Pazarıspor Genel Koordinatörü Nafiz Tural, tek amaçlarının Samsun futboluna yetenekli oyuncu kazandırmak olduğunu ifade ederek, "Yeni transferlerin katkı vereceğine inanıyorum. Bu sene iyi mücadele eden, koşan, karşılaşmanın son dakikasına kadar maça asılan bir kadro oluşturduk. Yetenekli sporcuları üst liglere göndererek Türk sporuna kazandırmak için pilot takım anlaşması yaptık. Bu doğrultuda hep beraber çalışarak bu işi başaracağımıza yürekten inanıyorum." dedi.

KAPTANLAR İDDİALI

Yabpa Kaptanları Servet Şen ve Emre Sarıkaya yeni sezondan umutlu. Takım arkadaşlarına güvendiklerini belirten ikili, rakip ekiplere göz dağı verdi.

ÖNCELİK SAMSUNSPOR

Genel Koordinatör Nafiz Tural, Bucaspor ile yaptıkları pilot takım anlaşmasının önemine değinerek, "Samsunspor önceliğimiz. Fakat 1. Lig seviyesinde değilde 2. Lig kalitesindeki futbolcularımızı Bucaspor'a göndererek Türk sporuna katkı sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Tugay BAŞSAN