Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil edecek Çarşambaspor ile Süper Amatör Lig'de şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran Atakum Belediyespor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Her iki takımında eksikliklerini gördüğü maçta Atakum Belediyespor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

İLK DEVRE ATAKUM

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren BAL ligi ekiplerinden Çarşambaspor ile Süper Amatör Lig takımlarından Atakum Belediyespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Atakum Belediyespor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren maçta her iki takım eksikliklerini görme fırsatı buldu. İlkadım Suni Çim Sahada oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü futbolla başladı. Mücadelenin ilk devresinde 2 gol bulan Atakum Belediyespor, devreyi 2-0 önde tamamladı.

EKSİKLİKLERİNİ GÖRDÜLER

Maçın ikinci yarısında ise Çarşambaspor, farkı azaltmak için rakip kaleye ataklar geliştirmeye başladı. Yeşil beyazlılar penaltıdan buldukları golle skoru 2-1'e getirdi. Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmayı Atakum Belediyespor 2-1'lik skorla kazandı. Maçta her iki takımın teknik adamları tüm oyunculara forma şansı vererek hem eksikliklerini gördüler hemde onların son durumları hakkında bilgi sahibi oldu.

SIK SIK NOT ALDILAR...

Çarşambaspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ve Atakum Belediyespor Teknik Sorumlusu Hakkı Hocaoğlu, maçı dikkatle izleyip sık sık not aldı.