Yeni eğitim ve öğretim ilk ders zili 19 Eylül Pazartesi çalıyor. İlkadım Belediyesi de eğitim yuvalarını temizleyerek çocuklara temiz bir ortam hazırlıyor.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü okulların açılacağı son tatil gününde eğitim yuvalarını titizlikle sürdürüyor. Yarın ders başı yapacak olan öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitime başlamaları için okul bahçelerini deterjanlı su ile yıkayan İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulları baştan aşağıya köpüklü su ile yıkıyor.

Yeni eğitim ve öğretim yılın ilk döneminin açılması ile birlikte ilçe sınırları içerisinde okullarda temizlik çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Özcan Yılmaz, "Temizlik işleri Müdürlüğü olarak yeni eğitim öğretim yılı öncesi okullara yönelik hizmetlerini de kaldığı yerden devam ediyoruz. Bu hafta başı ders başı yapılacak okullarda eğitim öğretim görecek çocukların daha sağlıklı ortamlarda bulunması adına ilçemiz okul bahçelerinde yıkama çalışmalarımız sürüyor. Tankerler yardımıyla tazyikli su ile okul bahçelerini titizlikle yapıyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.