Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Mersin İdmanyurdu karşısında alınan farklı mağlubiyet karşısında üzgün olduklarını söyledi.

Zeren, "İlk defa oynanan futboldan futboldan memnun kalmadık. Evet kötü bir kaza yaptık ama bunun telafisi mümkün. Herkes en iyisi için elinden geleni yapıyor" dedi

HAK ETMEDİK
Zor zamanlar geçiren Samsunspor'da Mersin İdmanyurdu karşısında alınan şok yenilginin üzüntüsü hakim. Sınırlı bir kadro ile ligde rakipleriyle sportif savaş içerisinde bulunan Kırmızı-Beyazlılar, henüz galibiyetle de tanışamadı. Mersin'de kötü bir kaza yaptıklarını belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Hak etmediğimiz ağır bir yenilgi aldık. Kimse böyle bir mağlubiyet almak istemezdi. Bence şu ana kadar sahada en kötü futbolumuzu oynadık. Kaza yaptık ama burada önemli olan en kısa sürede toparlanıp ayağa kalkabilmektir"diye konuştu.

DAHA SAKİN OLMALIYIZ
Zeren ayrıca, "Bulduğumuz birçok gol fırsatını da değerlendiremedik. Ligde sınırlı kadro ile mücadele ediyoruz. Bu camiada yer alan herkes bence elinden geleni yapıyor. Evet oyundan skordan memnun değiliz ama bu demek olmuyor ki hep böyle gidecek. Herkesin kötü bir zamanları var işte bizde o zorlu sınavdan geçiyoruz. Burada bence el birliği ile birbirimize destek olmalıyız. Taraftarlarımıza sonuna kadar hak veriyorum. Tabi ki galibiyet isterler, tabiki takımlarını iyi görmek isterler onları da anlıyoruz. Ancak bu zamanda daha sakin, daha ılımlı olmalıyız diye düşünüyorum" dedi.

Salim YILDIZ