İşte Telekom'un yıldızları

Süper Amatör Lig ve A genç Ligine hazırlanan Samsun'un köklü kulüplerinden Telekomspor, bomba bir kadro ile liglere hazırlanıyor. Tecrübeli Antrenör Soner Duzak, "Bu yıl ligin tozunu atmaya geliyoruz. Yaptığımız 17 transfer ile güçlü bir kadro oluşturduk. Aramızda Nijerya ve Gana'dan da oyuncular var"dedi.

NİJERYA VE GANA'LI VAR

Amatörde yıllardır soluksuz bir şekilde mücadele eden ve katıldığı her ligde kendine ayrı bir yer edinerek heyecan yaratan Telekomspor, bambaşka bir kadro ile liglere hazırlanıyor. Süper Amatör Lig ve A Genç kategorilerinde yaptığı 17 transfer ile fark yaratacak olan Mavi-Beyazlıların tek hedefi şampiyonluk kupasını kaldıran takım olabilmek. Birçok profesyonel ve amatör takımlardan manajerler aracılığıyla kaliteli transferler yapan Telekomspor'da Nijerya ve Gana'dan da oyuncular bulunuyor.

BU KULÜPTE YOK YOK

Liglere yeni bir heyecan katacaklarını belirten Başarılı teknik adam Soner Duzak, "Bizlere sponsor olan dostlarımızın sayesinde yaptığımız transferler ile Samsun amatörüne yeni perde açacağız. Manajerler aracılığıyla kadromuza kazandırdığımız 17 oyuncu ile liglere hazırlıklarımız sürüyor. Tesisleşme bakımında da bayağı bir yol kattettik. Sporcularımızın boş vakitlerini geçirmeleri için sosyal aktivitelere de değişiklikler yaptık. Ayrıca çoğu profesyonel kulüpte olmayan spor salonumuzu da aktif hale getirdik"dedi.

HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ...

Gerçekleştirdiği değişim ile profesyonel kulüpten farkı kalmayan Telekomspor'da oyuncuların rahatlığı ve vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için herşey düşünülmüş.

GELECEĞE YATIRIM...

Telekomspor'un tecrübeli antrenörü Soner Duzak, yaptıkları transferler ile geleceğe de yatırım yaptıklarını söyledi.

Salim YILDIZ - ÖZEL HABER