Eto'o sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bilemiyorum, belki de bazıları 'siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, bugün düzenlenen bir toplantıda Kamerunlu oyuncu Samuel Eto'o'yu eleştirerek, hiçbir oyuncunun takımın üstünde olmadığını vurgulamış ve 'herkes haddini bilecek' ifadelerine yer vermişti. Dünyaca ünlü golcüden Başkan Öztürk'e cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından başarılarının bulunduğu bir internet sayfasının görselini paylaşan Eto'o, şu ifadeleri kullandı:

"Hatırlatma... Bilemiyorum; belki de bazıları 'siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim. Futbolda 18. yılımı doldurdum. Bu 18 yıl boyunca da işimi her zaman sonsuz şevk ve yürekle yaptım. Kazandığım bütün bu kupalar, ödüller, başarılar bundandır. Kazanmaya da devam edeceğim. Gerek Antalyaspor gerekse Antalyaspor'un menfaatleri için, asla kavga etmeyeceğim. Çünkü benim için önemli olan tek şey; formasını taşıdığım Antalyaspor. Buradan kavga etmekten korktuğum algısı oluşmasın. 'Bazıları', 'bazılarını' adımı kirletmek adına yazılar yazmak için satın almış olsalar da... Saygı! Birbirimize saygı duymalıyız. Saygı göstermeyen, saygı göremez..."