İl Müdürü Özyurt, Samsun'daki organizasyonların basın toplantısında, "Samsunspor bizim her şeyimiz. Onun sevgisi ve yeri bizde çok farklıdır. Samsunspor'un başarısı demek bu şehrin mutluluğu demek"dedi

3 TURNUVA BİRDEN SAMSUN'DA

Samsun'da düzenlenecek Uluslararası 1. Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası, 14. Karadeniz Judo Turnuvası ve Goalball 2. Lig Erkek-Bayan ve 3. Lig Erkekler Türkiye Şampiyonası yapılan toplantı ile basına tanıtıldı. Canik Atatürk Spor Salonu'nda yapılan toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile şube müdürleri ve Canik Belediyespor Kulübü Genel Manajeri Zafer Şimşek katıldı. Turnuvaları basına tanıtarak Samsun'un spora adeta doyacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "3 turnuva birden ilimizde yapılacak. Hem uluslararası hemde ülke genelinde çok sayıda sporcu ilimize gelip bizleri tanıma fırsatı bulacak"dedi.

ONUN YERİ BAMBAŞKA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ayrıca, "Bu organizasyonların ilimizde yapılmasından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Hemşehrilerimiz umarım bu gerçekleşecek organizasyonlardan memnun kalırlar" dedi. Samsunspor'un şu anki durumuna da üzüldüğünü belirten Güven Özyurt, "Samsunspor bizim herşeyimizdir. Onun yeri asla başka değerler ile ölçülemez. Samsunspor'un iyi yerlerde olması demek bu şehrin mutluluğu ve huzuru demektir. Bizde elimizden geldiğince destek olarak takımımızı bu zor günlerden kurtarmaya çalışacağız" diye konuştu.