FETÖ/PDY'nin kumpasları sonucu hakkında çeşitli hapis cezaları verilen ve yurt dışında yaşamak zorunda bırakılan Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, attığı twitle yine gündem yarattı.

ÖZTÜRK DEŞİFRE ETTİ
Daha önce FETÖ'nün en önemli gelir kaynaklarından biri olan Fatih Kolejleri'nin Genel Müdürlüğü'nü yapan ve daha sonra Irak İmamı olan Talip Büyük'le twetter üzerinden mesajlaşan Öztürk, firari teröristin yazdıklarını deşifre etti.

TWİTTERDA YAZDI
Örgüt mensubu olan bürokratların ve medya mensuplarının güç zehirlenmesi yaşadığını itiraf eden Talip Büyük, mesajlarında şu ifadelere yer verdi: "Çocukları bizde okuduğu için tanıdığım ilçe müdürlerinden başka polis tanımadım. İnanın buna ve öteden beri size kumpas kokularını hep sizinle paylaştım. Maalesef çok zarar verdiler. Güç zehirlenmesi yaşayan resmi zevattan tutun medyacılara kadar. Ancak bahsettiğiniz karakteri bozuk, size kumpas kuran hakim ve savcılar eğer cemaatle alakaları sabit ise bunları ben de reddediyorum. Lanetliyorum. Özellikle bu sahtekarların seni yakın takibe aldıklarını ben de hissediyor ve 'aman abi dikkat et' diye her defasında size söylüyordum."

Öztürk'e kurulan kumpası itiraf eden firari imam Talip Büyük, geçmişte kumpas kurulmasıyla ilgili uyarılar yaparak bu yolla Galip Öztürk'e Kuzey Irak'ta iki okul yaptırmıştı. Büyük'ün İngiltere'de olduğu belirtiliyor.