Akaryakıtta marka olan Acar Petrol, Opet tarafından yapılan değerlendirme sonucu verdiği hizmetle 32 bayi arasından, bölgede birinci oldu.

Acar Petrol Kirazlık Şubesi'nin iki kez üst üstte kazandığı birincilikle gurur duyduklarını kaydeden Acar Petrol'ün sahibi Orhan Acar, sundukları hizmetten hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini söyledi.

KUSURSUZ HİZMET

Acar Petrol olarak kusursuz hizmet vermek için çalıştıklarını kaydeden Orhan Acar, '2003 yılından bu yana akaryakıt sektöründe 4 şubemizle hizmet veriyoruz. İşimizi severek yapıyoruz. Opet tarafından 3 ayda bir yapılan değerlendirmeler sonucu, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan bayi seçildik. Ve bölge birincisi olduk. Kirazlık şubemizle bu birinciliği iki kez üst üste kazanmanın sevincini yaşıyoruz. Çalışanlarımla gurur duyuyorum. Bizi bu ödüle layık gören Opet yetkililerine teşekkür ediyorum. Acar Petrol olarak 4 şube ile birden Samsunlulara en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Havza'da yeni bir şube açmayı planlıyoruz. Bu şubemizde de Acar Petrol'ün farkını ortaya koyacağız' dedi.

ÇALIŞANLARA YARIM ALTIN

Düzenlenen törende Opet Samsun Saha Müdürü Bulut Altuntaş, Acar Petrol sahibi Orhan Acar'a teşekkür plaketi takdim etti. Altuntaş daha sonra Acar Petrol Kirazlık Şubesi çalışanlarına altın hediye etti.

Ayşe KUŞCU