İstanbul'da gerçekleştirilecek Kurumlararası Dragon Bot Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını tamamlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor'da tek hedef şampiyonluk.

ANAKENT'İN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Türkiye Kano Federasyonu ve HSB Grup'un 24-25 Eylül tarihinde İstanbul'un Maltepe ilçesinde düzenleyeceği Kurumlararası Dragon Bot Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı. En az 4 kadın sporcunun yer aldığı 16 kürekçi ve 1 davulcudan oluşan toplam 50 takımın katılacağı turnuvada Anakentspor Dragon Bot Takımı'nın kaptanı Naci İmamoğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

DRAGON BOTU İLERİ TAŞIYACAĞIZ

Antrenör Zafer Benli, dragon bot sporunda Samsun'un Türkiye'ye öncülük ettiğini belirterek, "Kulüp olarak amacımız dragon bot sporunda ülkemizi daha ileri seviyelere gelmesini sağlamak. Samsun'u ve Türkiye'yi yurt dışındaki şampiyonalarda başarıyla temsil etmek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve Anakentspor Başkanımız Kadir Koçak'ın Dragon Bot sporuna verdiği desteklerle bunu başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Tugay BAŞSAN