Vakıf çalışmaları kapsamında Samsun'a gelen TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Suat Kır, TÜGVA Samsun İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. Vakıf İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Kır, çeşitli ziyaretler de gerçekleştirdi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından illerde yürütülen çalışmaların birebir takibi ile değerlendirmesini yapmak ve yerinde görmek amacıyla ziyaret gerçekleştiren Kır'a, İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi. Düzenlenen toplantıda vakıf üyeleri ve bölüm temsilcileriyle de görüşen Kır, Samsun temsilciliğini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Açıklama yapan Suat Kır, TÜGVA'nın birinci önceliğinin eğitim olduğunu, gençlerin doğru bir eğitimle geleceğe sağlam adımlarla hazırlanmasının amaçlandığını söyledi.

TÜGVA Samsun Temsilciliği'ni çalışmalarından dolayı tebrik eden Kır, "Her gelişimizde vakfımızın daha da geliştiğini görüyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın gayretlerinden memnunuz" ifadesini kullandı.

'Bir gencimizin elinden tutabiliyorsak, doğruyu anlatabiliyorsak ne mutlu bize' diyen Kır, 'Vakfımız illerde başarılı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Hepsi gönüllerini, yüreklerini koyarak çalışıyor. Gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanması, doğruyu öğrenerek, görerek yetişmesi için çaba harcıyor. Kapımızı herkese açtık. Ülkemizin eğitimli, donanımlı, sağlam duruşlu, milli ve manevi duygularımızı taşıyan gençlerimize ihtiyacı var' diye konuştu.

TÜGVA yeni döneme hazır

TÜGVA İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, yeni eğitim döneminin başlamasının ardından yoğun bir çalışma programının başladığını, gönüllerini ortaya koyarak çalışan bir ekiple tüm gençlere ulaşılmaya çalışılacağını söyledi. Gençlere yönelik birçok eğitim programının hazırlandığını ifade eden Durmuşoğlu, "Bu yıl bizler için parlak bir dönem olacak. Vakfımız gençlerimizle şenlenecek. Orta öğretim, lise ve üniversite öğrencilerinin gelişimi için her türlü katkıyı sağlamak biz hazırız" dedi.