Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında dün sahasında Medicana Sivasspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Mücadelede açılış golünü kaydeden genç oyuncu Sinan Gümüş, ligdeki gol sayısını da 2'ye çıkardı.
SON 4 MAÇTA 4 GOL
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna getirilen Mustafa Denizli'den daha fazla forma şansı bulmaya başlayan Sinan, gösterdiği performansla da teknik heyetten olumlu rapor alıyor. Ligin ilk yarısının son maçında Kayserispor ile oynanan mücadelede rakip fileleri havalandırmayı başaran genç oyuncu, ardından kupada oynanan Karşıyaka maçlarında da 1'er kez gol sevinci yaşadı. Dünkü Sivasspor mücadelesinde de golle buluşan Sinan Gümüş, Teknik Direktör Mustafa Denizli'den de tam not aldı.
'SİNAN'IN OYNAMAYA SÜRESİNİ UZATMAYA ÇALIŞIYORUZ'
Deneyimli teknik adam maçın ardından düzenlenen basın toplantısında genç oyuncunun performansına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Denizli, 'Sinan Gümüş için sadece bu 90 dakikayı değerlendirirsek doğru sonuca varamayız. Sinan'ın oynama süresini uzatmaya çalışıyoruz. Sinan'ın bölgesinde Podolski görev yapıyordu. Podolski'nin şu an sakatlığı var. Futbol fırsatlar oyunudur. Bu çizgisini devam ettirdiği sürece oynamaya devam edecek' diye konuştu.
SEZON BAŞINDA KİRALANACAKTI
Sezon başında kiralanması gündeme gelen genç oyuncu, Sivasspor, Kayserispor, Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor gibi takımlardan teklif almıştı. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, bu teklifleri geri çevirirken, Sinan Gümüş de kadroda tutulmuştu.