n Emin olun sinirden yazıma nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Konu tahmin ettiğiniz gibi halen birçoğumuzun yere göğe sığdıramadığı “adam gibi adam Ertuğrul Sağlam” ile ilgili…
n
n Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam bundan 1 hafta önce TRT’de çıktığı bir programda kendisine sorulan bir soru üzerine Samsunspor’dan teklif gelirse ve şartlar istediğim gibi olursa seve seve gider çalışırım diyor.
n
n Bu programı belki de tesadüfen izleyen Başkan Emin Kar doğal olarak daha sonra kendisini telefonla arayarak teknik direktörlük teklifinde bulunuyor.
n
n Bakın doğal olarak diyorum. Olayın bir de tersini yani Başkan Emin Kar’ın Ertuğrul Sağlam’ın televizyondaki bu söylemi sonrası kendisine teklif götürmediğini düşünelim...
n
n Vay anam vay... Ne senaryolar yazılır ne senaryolar…
n
n Belki de Başkan Emin Kar bunu da düşünerek inanmadığı bir şeyi bile bile mecburiyetten yapmak zorunda kalıyor.
n
n Her neyse…Ertuğrul Sağlam telefonla yapılan bu teklif karşısında kendisinin 1 haftalığına yurtdışına gideceğini sonrasında biraraya gelerek şartları konuşabileceğini söylüyor.
n
n Sonuç olarak Ertuğrul Sağlam geçtiğimiz pazar günü yurtdışından dönüyor. Ardından pazartesi günü Başkan Emin Kar tarafından telefonla tekrar aranıyor.
n
n Ertuğrul Sağlam, Başkan Emin Kar’a hemen bu sezon için ne kadar bütçe ayırdıklarını soruyor ve cevabı bile beklemeden müsait olmadığını ve kendisine kısa bir süre sonra telefonla tekrar döneceğini belirterek telefonu kapatıyor.
n
n Aynı Ertuğrul Sağlam bir süre sonra Başkan Emin Kar’ı arayarak şu an kendisine bazı teklifler geldiğini bunları değerlendirmek zorunda olduğunu söyleyip Samsunspor’a gelmesinin mümkün olamayacağını belirtiyor.
n
n İşte size “adam gibi adam Ertuğrul Sağlam’
n
n Samsunspor ve sevenleri ile kimse böyle oynayamaz.
n
n
n