Samsun Büyükşehir Belediyespor Anakentspor Voleybol Takımı Kaptanı Deniz Hakyemez, hazırlık maçlarıyla performanslarını arttırıp, lig karşılaşmalarında kalitelerini tam kapasite sahaya yansıtmak istediklerini söyledi. Tecrübeli kaptan ise takımının rotasını şampiyonluk olarak belirledi.

SAMSUN TRABZON'DAN GÜZEL

Kadın voleybolunda Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde ve milli takımlarda forma giyen Samsun Büyükşehir Belediyespor Anakentspor Voleybol Takımı Kaptanı Deniz Hakyemez, genç ve tecrübeli oyunculardan oluşan uyumlu bir ekip olduklarını ifade etti. Geçtiğimiz sezon Trabzon'da oynadığını ve şehire alışmakta zorlandığını belirten Hakyemez, "Trabzon'dan sonra Samsun'a ön yargılı gelmiştim. Fakat burası gerçekten çok güzel bir şehir. Samsun halkı çok canayakın. Tüm Samsunluları maçlarımıza davet ediyorum." diye konuştu

TAM KAPASİTEYE ÇIKACAĞIZ

Almanya'daki hazırlık turnuvasının gayet olumlu geçtiğini belirten Deniz Hakyemez, "İlk defa yaptığımız hazırlık maçlarında birbirimizle daha iyi kaynaştık. Şuan yükleme döneminde olduğumuz için tam performansımızı sahaya yansıtamıyoruz. Lige kadar performansımızın tam kapasiteye çıkacağını düşünüyorum. Uyumlu bir takımız genç ve tecrübelerden oluşuyoruz. Kaptan olarak tecrübelerimi elimden geldiğince gençlere aktarmaya çalışıyorum. Hedefiniz büyük Sultanlar Ligi'ne çıkmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Tugay BAŞSAN