ÇAYCI BOKSÖR

Babasının kahvehanesinde çaycılık yaptığı dönemlerde elde ettiği başarılar ile dikkatleri üzerine çeken Soguksu Spor Kulübü'nün genç boksörü Berat Acar, üst üste elde ettiği şampiyonluklarla 1000 sporcu arasından ilk 20'ye girerek TOHM'a girmeye hak kazandı.

Boş vakitlerinde babasına ait çay ocağında çay taşıyan Berat Acar, üst üste aldığı Türkiye şampiyonlukları ile Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne boks takımına girmeye hak kazandı. 1000 sporcu arasından ilk 20 içerisine girerek TOHM'a girmeye hak kazanan Berat, hem ailesini hemde hocalarını mutlu ederek birkez daha azmin nasıl zafere dönüştüğünü herkese gösterdi.

Berat'ın sergilediği başarılı performanstan memnun olduklarını belirten Soguksu Spor Kulübü Antrenörü Nihat Bilir ve Tarık Demirci, "Berat aslında güzel bir başarı öyküsüne sahip. Diğer sporculardan farkı ise kısıtlı bütçeye rağmen gösterdiği başarı. Onu bu başarısından dolayı yürekten kutluyoruz. O artık TOHM sporcusu oldu. İnşallah orada da alacağı eğitimlerle ülkemize bir çok madalya kazandıracaktır" dedi.

Berat Acar, küçük yaştan bu yana babasına ait kahvehanede boş vakitlerini çaycılık yaparak değerlendiriyor.

Salim YILDIZ