2009 yılından bu yana, Samsun'da 400 daire yapan ve yüzleri güldüren Huzurlu İnşaat, düzenlediği kahvaltıyla Samsun'da 8.etabı olan Huzurlu Kampüs Marina Projesi'nin lansmanını gerçekleştirdi. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, 'Samsun bizim Anadolu'ya açılan kapımız' dedi

2009 yılından bu yana Anadolu'da binlerce konuta imza atan, en son İstanbul Beylikdüzü'nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara Projesi'nde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, şimdi deSamsun'da 8.etabı olan Huzurlu Kampüs Marina Projesi'nin lansmanını gerçekleştirdi. Törene, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Birpınar, İhlas Holding Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Kadem Kaptı, Huzurlu İnşaat Başdanışmanı Turgut Sayar, mimarlar, mühendisler ve çok sayıda davetli katıldı.

YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Törende konuşan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Samsun'da daha önce 400 konut teslim eden Huzurlu İnşaat'ın, 8. Etap Huzurlu Kampüs Marina Projesi ile bölgeye yatırımlarını sürdürdüğünü söyledi.

KONFORLU VE AVANTAJLI

Projede 70 daire olduğunu kaydeden Bıyıklı, 'Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin yanı başında yer alan Huzurlu Kampüs Marina'da 1+1'lerden oluşan konforlu ve planlı kullanım alanlarına sahip 70 daire yer alıyor. Denize 600 metre mesafedeki konumuyla ferah bir yaşam sunan proje, tramvay durağına yakın konumuyla birkaç dakikada üniversiteye ulaşma imkanı sunuyor.Proje, lokasyon avantajıyla kamu kurum çalışanlarına öğrencilere ve yatırım yapmak isteyen konut alıcılarına büyük avantaj sağlıyor' dedi.

KALİTE DAİMA KAZANDIRIR

Samsun'un kendileri için çok önemli bir şehir olduğunu belirten Bıyıklı, açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Samsun, bizim Anadolu'ya açılan kapımız. Samsunlular bize güvendi. Bunun için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Huzurlu İnşaat, 'kalite daima kazandırır' sloganı ile hizmet vermekte. Ve bu zamana kadar hep kazandırdık. Bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz.'

Ayşe KUŞCU