Onca sıkıntıya , onca çalkantıya rağmen çıkıp aslanlar gibi topunu oynayan,sadece işini yapan,taşıdığı formanın hakkını veren,sorumluluğunu bilen bu çocuklara ne kadar övgü dolu sözler sarf etsek az kalır. Helal olsun size ‘’ALTIN ÇOCUKLAR’’
Ordu deplasmanında şunu daha iyi gördük ki sahada ne yapmak istediğini daha iyi bilen,daha oturmuş takım görüntüsü,daha çok isteyen taraf görüntüsü Samsunspor’da vardı. İlk yarıda pozisyon bile vermeden iki farklı üstünlüğe ulaşan takımın orkestra şefi kaptan Musa olurken sahadaki her futbolcu görevini eksiksiz yerine getirdi. İkinci yarı farkın daha da artması bekleniyordu ama sakatlanan Taha Yalçıner’in oyundan çıkması, ikinci yarıda kısa süreli bir duraklama meydana getirdi. Kısa süreli bu durgunluğun hemen atlatılması farkı getirdi. Giren de çıkan da iyi oynadı.
Maç esnasındaki anekdotlarda ise her zamanki dostluk görüntüsüne ilaveten taraftar protestoları vardı. Sayıca Samsun seyircisi Ordu seyircisinden fazlaydı. Bu üstünlükten midir bilinmez; hem Samsun hem Ordu yönetimini istifaya davet eden taraf bizimkilerdi. Seyircisiyle maç esnasında tartışan Ordulu oyuncuyu da teselli eden bizim oyunculardı. Oynayan da bizdik bağıran da. Onlar adına da bağırdık kendi adımıza da.
Seyircinin ‘’dışarı’’ diye bağırdığı Serdar Eylik’in 2 gol atarak herkesi susturması önemliydi. Geldiği günden beri bekleneni veremeyen Serdar’ın dönüşü önemli. Bu durum bir kez daha protestonun yerinin ve zamanının önemini ortaya koydu. Protesto bir haktır ama zamanı doğru seçilirse.
Orduspor u son yıllarda bu kadar dağınık hiç görmediğimi de vurgulamak istiyorum. Oyuncusuyla ,yönetimiyle basınıyla darmadağınık bir görüntü verirken 4 puanda kalarak SOS vermeye devam etti. Eğer bizim takım bu dağınık görüntüde değilse bu kulübün büyüklüğünün yanı sıra Erhan Hocanın liderliğinin önemini görmek lazım.
Bu çocuklar gerçekten ALTIN ÇOCUKLAR. Bir kez daha kutlamak lazım.
Günün sözü ise Samsunspor taraftarının maç boyunca oyunculara yaptığı tezahürattı.
Paranız ödenir, hakkınız ödenmez.