SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Savaş Gömeç, kendilerini kabul eden Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gömeç, Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın her daim yanında ve arkasında olduklarını belirterek, 'Derneğimizin her yanında oldunuz. Bizi her daim onore ettiniz. Ekip olarak her zaman yanınızdayız. SAMGİAD olarak iddialı bir derneğiz. Samsun'un geleceğinde biz varız. Birlik ve beraberliğimizin aynı şeklide devam etmesini diliyoruz' dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise genç işadamları ile buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yılmaz, 'SAMGİAD şehrimizin önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alıyor. Genç iş adamı arkadaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrin gündeminden işi, aşı eksik etmemeye çalıştım. Benim olduğum yerlerde hep iş, aş konuşuldu. Projelerimizin hepsi bu eksenli gerçekleşti. Hayatın diğer teferruatlarıyla zaman harcamadık. Son 10 yıl içinde Samsun'a oteller kazandırmak için büyük enerji harcadım. Sanayicilerin önünü açtık. İnsanların geçimine yönelik olan her şeyi çok önemsiyorum. Ülkemiz zor bir coğrafyada ve zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bunların üstesinden gelecek cesareti insanımız taşıyor. Sizler gençsiniz. Önünüzde uzun yıllar var. Sakın yılgınlığa düşmeyin. Daha fazla çalışmamız ve üretmemiz gerekiyor. Herkes yaptığı işi en iyi şekilde yaparsa bundan ülkemiz faydalanır. Sizlere iş hayatınızda başarılar diliyorum' diye konuştu.