AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın 38. İl Danışma Toplantısı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti'nin olduğu sürece, milletle yürümeye devam edeceğini dile getiren Müezzinoğlu, şunları kaydetti:
'Onlar ne derse desin. Onlar hangi iftarı atarsa atsın. Onlar hangi çukuru kazarsa kazsın. Daha önce FETÖ için söylediysek şimdi onlar için söylüyoruz. Onları o çukura gömeceğiz.'

"EY BEYEFENDİ..."

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştiren Müezzinoğlu, 'HDP genel başkanı, 'Özür dilemeliler' diyor. Ama başka bir cümle yok. Ey beyefendi sen Ankara'daki katliamdan sonra Cumhurbaşkanına 'katil' dedin. Sen 'bu ülkenin yönetimine, devletine, hükümetine katil' dedin. Ey katiller, ey teröristler bunun bedelini ödeyebilecekmisin diyebiliyormusun. Onlardan bir şey beklemiyorum. Ama ülkede bugün için son dönemde 26 şehidimiz var. 26 şehidimizin bu anlamda sayılarının artmaması ve bu sürecin biran önce huzura kavuşması için, vatandaşlarımızın mağduriyetini giderebilmek için milletin, güvenliğini, şefkatini CHP'den ve MHP'den bu duruşu beklemek milletin hakkıdır. Çukur anlayışla akademisyen adıyla bildiri yayınlayanlar, imza atanlar, eleştiri hakkıdır diyen bir CHP, bunlar bölücü, bunlar terörist, bunlar çukur kazan çukur kafalılar. Sen AK Parti hükümetini veya onun kurucu genel başkanını eleştirerek veya yıpratmaya çalışarak bu ülkenin bütünlüğünü nereden sağlayacaksın' şeklinde konuştu.