Bursaspor yeni stadındaki ilk maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u 4-2 yendi.

Maçın golleri

GOLL DK 81: Serdar Aziz Bursaspor'un 4. gölünü attı. Stoch korneri Emre ile paslaşarak kullandı. Emre daha sonra topu tekrar Stoch'a gönderdi. Stoch'un sol kanattan ceza sahasına açtığı ortada topu Serdar Aziz kafa vuruşuyla ağlara gönderdi.

GOLLL DK 70: Sivok attı Bursaspor 3-2 öne geçti. Stoch'un ceza sahasına gönderdiği topa Serdar Aziz kafasıyla vurdu. Serdar'dan seken topa bu kez Sivok kafasıyla dokundu ve topu ağlara gönderdi.

GOLLL DK 38: Tomas Necid.... Necid penaltı vuruşunu sert sol köşeye vurdu, Onur uzanmasına rağmen topu kurtaramadı ve skor 2-2 oldu.

DK 37: Penaltı! Sercan Yıldırım ceza sahası içinde yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi.

GOLL 23: Sercan Yıldırım attı ve fark bire indi.Stoch'un kullandığı serbest vuruşta top kafalardan sekti ve ceza sahası içindeki Sercan'ın önünde kaldı. Sercan'da bekletmeden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1'e getirdi.

GOLL DK 7: Oscar Cardozo..Erkan Zengin, orta sahada kazandığı topla Trabzonspor'u atağa çıkardı. Ceza sahası içinde çekilen şutu ilk pozisyonda Mert kurtardı ancak dönen topu Cardozo ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

GOLLL DK 2: Musa Nizam mükemmel bir gol attı. Bursaspor defansının uzaklaştıramadığı topa cezasahasının hemen önünde Musa Nisam müthiş bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.