'Sana 15 gün süre'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Hollandalı yıldız Robin van Persie ile yaptığı görüşmede, 'Feyenord ve Osmanlıspor maçında senden yararlanmam zor. Sana 15 gün süre veriyorum. Bu sürede eski gücüne döner ve beklentimi karşılayacağına inanırsam, seni 11'e alırım" dediği belirtildi.

Podolski dönüyor

Süper Kupa finalinde oynanan Beşiktaş maçında sakatlanan ve ligdeki 5 maçı da kaçıran Galatasaraylı Podolski, eski formuna ulaşıyor. İdmanlardaki istekli tavırları ile teknik heyeti mutlu eden Alman futbolcu, Antalya maçında forma giyebilecek duruma geldi.

Gökhan şoku

Beşiktaş'da dün gece oynanan Dinamo Kiev maçı öncesi yapılan son idmanda Gökhan Gönül sakatlandı. Maç kadrosunda da yer almayan Gökhan'ın sol kalça adduktor brevis kasında zorlanma ve ödem tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başlandığı açıklandı.

Veda öncesi bakım

Trabzonspor son maçlarını oynayarak veda etmeye hazırlandığı Hüseyin Avni Aker stadının maçlarda kötü görüntü veren bölümleri bakıma alındı. Akyazı Stadı'nın açılışının uzaması sonrasında Avni Aker Stadı özel bir kumla kaplandı. Bu kumun içine yeni çim tohumları ekildi.