Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Denizlispor maçını mutlak kazanmaları gerektiğini söyledi.

Zeren, "Bu sıralama bize yakışmıyor. Artık kazanıp nefes almak istiyoruz. Denizli maçını taraftarımızında desteğiyle kazanıp yükselişe geçeceğimizi inanıyorum" dedi

Samsunspor'da hafta sonu oynanacak zorlu Denizlispor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Geride kalan haftalarda kötü günler geçiren Kırımızı-Beyazlı ekip, evinde oynayacağı Denizli maçını kazanıp kötü kabusa son vermek istiyor.

Denizlispor ile oynanacak maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Geride kalan haftalarda istenilen performansı ortaya koyamadık. Ligde ki sıralama bize hiç yakışmıyor. Amacımız bu sıralamayı biran önce düzeltebilmek. O yüzden Denizlispor maçını taraftarımızında desteğiyle kazanıp ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Hoca konusunda ise gündemde olan isimler ile görüşmeler sürüyor. Ön planda adı geçen Mehmet Altıparmak ile de yönetimimiz temas halinde. Eğer kendisiyle anlaşıldığı takdirde Altıparmak ekibiyle beraber Denizlispor maçını tribünden takip edecek" dedi.

Salim YILDIZ