Akın edecekler

İki kulvarda birden mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme maçında Denizlispor ile karşılaşan Yeni Amasyaspor, hafta sonu oynayacağı Çarşambaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-Beyazlı taraftarlar ise Çarşamba'ya akın etmek için çalışmalarını yürütüyor.

Gözler 3 puanda

Cumartesi günü sahasında Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Giresunspor'da gözler üç puanda. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, 'Taraftarımızdan Ümraniyespor müsabakasında doksan dakika boyunca destek bekliyoruz. İnşallah onların desteğiyle bu engeli üç puanla aşmayı başaracağız' dedi.

Orduspor'da istifa

Türkiye Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Orduspor'da Teknik Direktör Metin Altınay görevinden istifa etti.Sezona -9 puanla başlayan ve ligde yaptığı 4 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılarak puanını -1'e kadar düşüren Orduspor'da Teknik Direktör Metin Altınay, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Altınay, kulüpte futbolcu ve yöneticilerle vedalaşarak Ordu'dan ayrıldı.

Kazanan biz olacağız

Çaykur Rizespor'un tecrübeli teknik adamı Hikmet Karaman, Cumartesi günü Didi Stadı'nda oynayacakları zorlu Beşiktaş mücadelesine oyuncularını en iyi şekilde hazırlayabilmek için elinden geleni yapıyor. Karaman, "Beşiktaş karşısında iyi mücadele edip 3 puanın sahibi olacağız"dedi.

Taraftarlardan tatlı destek

Geçen sezon aldığı 3 maçlık ceza sebebiyle henüz seyircisiyle buluşamayan Eskişehirspor'da, taraftarlar antrenmanlara gelerek baklava ikramında bulundu ve oyunculara moral verdi.

Herkes hazır olsun

Adana Demirspor, pazar günü oynayacağı Şanlıurfaspor maçının provasını 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda yaptı. Teknik Direktör Erkan Sözeri, zorlu maç öncesi tüm oyuncularından forma giyecek gibi hazır olmasını istedi.

Liderliği geri alacağız

Geçen hafta aldığı yenilgiyle liderliği Göztepe'ye kaptıran Yeni Malatyaspor'da genç oyuncu Azubuike, Balıkesirspor müsabakasını kazanarak liderliği geri alacaklarını söyledi.

Yayın olmaması büyük sıkıntı

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, TFF 1. Lig maçlarının yayın konusunun çözülmesi gerektiğini söyleyerek, maç yayını olmaması nedeniyle hakemlerin hatalarını kimsenin konuşamadığını vurguladı.

Trabzon'da Traore endişesi

Deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, Abdou Razack Traore endişesi yaşanmaya başlandı. Bordo-mavili takıma karşı oynadığı 6 maçın 5'inde gol atma başarısı gösteren Traore'yi, Karadeniz ekibi markaj altına alacak.

Fenerbahçe'den gitti döktürüyor

Fenerbahçe'de bekleneni veremeyerek Flamengo'ya transfer olan Diego Ribas, Brezilya'da golleriyle adından söz ettiriyor. Yetenekli oyuncu, Türkiye'deki politik durumun ailesi korkuttuğunu ve ayrılma kararı aldığını belirterek, "Yönetim de Flamengo'ya gelmeme izin verdi'' şeklinde konuştu.

Kartalda Talisca şoku

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Talisca'nın Dinamo Kiev maçı bitiminde yaşadığı ağrılar sonrası sakatlandığı ortaya çıktı. Sağ üst baldırında zorlanma tespit edilen yıldız futbolcunun, MR'ı çekilirken Rizespor maçında oynamama tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı öğrenildi.

Galatasaray'la özel bağım var

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Galatasaray ile özel bir bağı olduğunu ifade ederek, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'i takımdaki herkesin sevdiğini ve taktik anlamda çok güçlü bir çalıştırıcı olduğunu söyledi.