Samsunspor'da Başkan Erkurt Tutu ve ekibi, 19 Eylül'de istifa eden Teknik Direktör Engin Korukır'ın yerini 2 hafta geçmesine rağmen dolduramadı. Bu süre içerisinde deplasmanda Boluspor'a yenilen Kırmızı- Beyazlılar, ligin son sırasına adeta demir attı. 5 haftada 1 gol atabilen Samsunspor'un galibiyeti ise bulunmuyor. Hafta sonu oynanacak Denizlispor maçına da yeni teknik adamı yetiştiremeyen Başkan Tutu ve ekibi, görevi yine Yardımcı Antrenör Kenan Yelek'e vermeye hazırlanıyor.

İSTİKRARDAN YANA AMA
Aradan geçen 2 haftalık süre içerisinde bir çok teknik adamla görüşen Başkan Tutu'nun Mehmet Altıparmak'la prensip anlaşmasına vardığı konuşuluyor. Altıparmak, Samsunspor'a imza atarsa, 10 yıllık teknik direktörlük kariyerinde 11. kulübüne gelmiş olacak. İstikrardan yana olan Başkan Tutu'nun, böylesine bir isimle anlaşması ise taraftarın tepkisine neden oluyor. Bu sezon öncesi Manisaspor'la anlaşan ve 17 Mayıs'ta görevine başlayan Altıparmak, ligin ilk maçı öncesi kulüpten ayrılmıştı.

SON GÖREVİ 3 AY
Mehmet Altıparmak, teknik direktörlüğe Ümit Kayıhan'ın yardımcısı olarak Kocaelispor'da başladı. Altıparmak, burada yarım sezon kaldıktan sonra Kartalspor'la anlaştı. Kartal'da geçen 2 sezonda kulübü TFF 1. Ligi'ne taşıdı. Ardından sırasıyla 3 ay Tarsus'u, 1,5 sezon Konya Anadolu Selçuklu'yu, 6 ay Altay'ı, 3 ay Yeni Malatya'yı, 1 ay Kartalspor'u, 1,5 sezon Alanyaspor'u ve 6 ay da Denizlispor'u çalıştıran Altıparmak, bu sezon öncesi ise Manisa'yla anlaşmıştı. Ancak Altıparmak, Manisa'da da 3 ay kaldı.

Selçuk KAYA