Süper Amatör Lig ilk yarı erteleme müsabakasında Tekkeköy Belediyespor ile karşılaşan Çarşambaspor, rakibini 5-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Yeşil-Beyazlı ekip alınan bu önemli galibiyetle de liderliğini sürdürdü. İlkadım Baruthane suni çim sahada oynanan maça hızlı başlayan Çarşambaspor oldu. Yeşil-Beyazlılar, 22'de Paskal'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Bu gole Tekkeköy Belediyespor, 29. dakikada Kemal'le cevap verdi ve devre 1-1 sona erdi. İkinci 45 dakikada ise Çarşambaspor, 50'de Viktor'la durumu 2-1'e getirdi. Golden 1 dakika sonra Tekkeköy Belediyespor, 51'de Süleyman'la skora yine dengeyi getirdi(2-2). Bu dakikalardan sonra rakip kaleyi abluka altına alan Çarşambaspor, 55 ve 65'de Can, 63. dakikada ise Onur'un attığı gollerle sahadan 5-2'lik skorla galip ayrılarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

KÜÇÜK'LE PAYLAŞTILAR...

Rakip fileleri havalandıran Çarşambaspor'lu oyuncular gol sevinçlerini yedek kulübesi ve antrenör Murat Küçük'le paylaştı.

GÜVEN DE İZLEDİ...

Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İBrahim Güven, karşılaşmayı İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan'la izledi.