Lige tarihinin en kötü başlangıcını yapan Samsunspor, Denizlispor önünde çıkış arıyor. Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki zorlu karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. İlk 5 haftada olduğu gibi yayın yine yok

İLK SAHADA GOL YOK

TFF 1. Ligi'nin 6. hafta mücadelesinde Samsunspor, Denizlispor'u konuk ediyor. İlk 5 haftada galibiyet yüzü göremeyen ve ilk golünü de geçen hafta Boluspor'a karşı atan Kırmızı- Beyazlılar, rakibini yenerek çıkışa geçmek istiyor. Bu sezon iç sahada yenilmeyen ve gol de atamayan Samsunspor'da geçtiğimiz hafta başında Teknik Direktör Engin Korukır gönderilmiş ancak yerine yeni bir isim henüz getirilememişti. Bugünkü maçta da görev Yardımcı Antrenör Kenan Yelek de olacak.

NORMALE DÖNÜYOR

Geçen hafta oynanan Boluspor maçına farklı bir kadro ile çıkarak tepkileri üzerine çeken Kenan Yelek'in bu hafta normale dönmesi bekleniyor. Savunmanın sağında Mustafa Sevgi, orta sahada Zoral, Muharrem ve Burhan üçlüsünün ilk 11'e monte edileceği belirtildi. Fatih Kılıçkaya'nın yeniden kulübeye çekilerek Ercan, Ousmane ikilisinin savunmanın göbeğinde görev yapması bekleniyor. Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki bu zorlu karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadelenin televizyon yayını ise yok.

Selçuk KAYA

Muhtemel kadrolar

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 16.00
HAKEM: Volkan Bayarslan
YAYIN: Yok

SAMSUNSPOR

FURKAN
CANBERK
ERCAN
OUSMANE
MUSTAFA
HASAN
ZOLA
MUHARREM
BURHAN
MEHMET
ALPEREN

DENİZLİSPOR

NECATİ
BURAK
CENK
ÖMER
KEREMCAN
BARIŞ
SANKOH
KAPPEL
ZİYA
İSMAİL
YASİN