Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yeni stadyumu Timsah Arena'nın ilk maçında Trabzonspor'u ağırlayan Bursaspor, 2-0 geriye düştüğü müsabakadan 4-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmada yeşil-beyazlıların adına açılış golünü kaydeden golcü oyuncu Sercan Yıldırım, gösterdiği performansla büyük alkış topladı.
KULÜP TARİHİNE GEÇTİ
Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan son maçta rakip fileleri havalandırarak, stadın kapanış golünü kaydeden Sercan, Timsah Arena'da ise açılış golünü atarak bir kez daha tarihe geçti. Golcü oyuncu daha önce de Bursaspor formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde gol atan ilk yerli isim unvanını elde etmişti.
HAMZAOĞLU'NDAN SERCAN'A TAM NOT
Sezon başında Galatasaray'ın başında yer alan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Sercan Yıldırım'ın Avusturya'da yapılan kamp dönemindeki performansından memnun olduğunu dile getirmişti. Ancak golcü isim, Balıkesirspor forması giyerken Galatasaray'a karşı attığı golden sonra aşırı sevinç yaşayınca sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tepki görmüştü. Sercan, bu hareketinden sonra sezon öncesi Inter ile oynanan hazırlık maçında tribünlerden büyük tepki gördü. Bu tepkinin ardından golcü isim, Bursaspor'a kiralandı.
3 MAÇTA 2 GOL
Hamza Hamzaoğlu'nun Bursaspor'un başına geçmesinin ardından ligde oynanan 3 karşılaşmada da forma giyen Sercan, bu karşılaşmalarda 2 kez gol sevinci yaşadı. Yeşil-beyazlıların bir önceki teknik adamı Ertuğrul Sağlam'dan çok fazla forma şansı bulamayan yıldız isim, 15 maçlık periyotta 7 karşılaşmada forma giymiş ve rakip fileleri havalandıramamıştı.