Bölgesel Amatör Lig 7. Grup da mücadele eden Serik Belediyespor ile zorlu rakibi Sandıklıspor arasında dün oynanan maç Sandıklı şehir stadyumunda oynandı. Maça hızlı başlayan Serik Belediyespor maçın 10. dakikasında Sinan'ın sağ kanattan yaptığı ortada Sandıklı ceza sahası içerişinde topla buluşan Abdurrahman attığı kafa golüyle Serikspor'u 1-0 öne geçirdi. Serik Belediyespor ilk yarıda maçın kontrolünü elinde tuttu ancak kalan dakikalarda her iki takımda aradığı golü bulamayınca Serikspor ilk yarıyı önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında Serikspor 65. dakikada Cumali'nin attığı golle 2-0 öne geçti. Maçın orta hakemi karşılaşmaya 4 dakika uzatma verdi. Bu sırada gol için atak yapan Sandıklıspor kazandığı köşe vuruşunda 90+1 de ilk golünü Joseph ile buldu. Dakika 90+5'i gösterdiğinde Sandıklıspor ikinci kornerini kullandı. Sandıklıspor'un kaleci Ahmet dahil tüm futbolcuları Serikspor ceza sahası içerisine gittiler. Kullanılan köşe vuruşunda Sandıklıspor'un kalecisi Ahmet takımının beraberlik golünü attı.

Golün ardından her iki takımın futbolcuları birbiriyle tartışmaya başladılar. Çıkan arbede de bazı futbolcular birbirlerine yumruk attı. Tartışmaya her iki kulübün teknik heyeti de karıştı. Yaklaşık 15 dakika süren kargaşanın ardından orta hakem Enes Kulaksız Sandıklıspor'dan Eray, Serik Belediyespor'dan Recep ve Samet'e kırmızı kart gösterdi. Her iki takım taraftarlar dağıldıktan sonra hakemler ve Serik Belediyesporlu futbolcular polis nezaretinde sahadan ayrıldı.