'Kalite Asla Tesadüf Değildir' sloganıyla yola çıkan ve verdiği hizmetlerle göz dolduran Eleganza Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi, muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi. Eleganza'nın açılışına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Prof. Dr. Serdar Yol, ONM Yönetim Kurulu Üyeleri Ziaja ve 1881 markalarının sahipleri Serdar Akınel, Volkan Duran, Özcan Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Eleganza Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi'nin sahibi Ömer Köroğlu, Samsunlu kadınların tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

KALİTELİ HİZMET ÇEŞİTLİLİĞİ

Eleganza Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi hakkında bilgi veren Köroğlu, 'Samsun'un İlkadım İlçesi Ulugazi Mahallesi Bağdat Caddesi No:11 Eski Sümerbank yanında 450 metrekare alanda hizmet vermeye başladık. Eleganza karizma anlamına geliyor. Biz bu ismin patentini aldık ve markalaştırdık. Kuaför ve saç tasarımı, cilt bakımı, lazer, cilt germe (Hifu), solaryum, soğuk lipoliz (CRYO) bölgesel yağ yakma, akrilik tırnak ve dövme silme hizmetlerimizle Samsunlu kadınların tüm ihtiyacını karşılayacağız. Merkezimize gelen misafirlerimiz tüm işlemlerini yaptırabilecekler ' dedi.

YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİMLER

Açılışa özel indirimler yaptıklarını kaydeden Köroğlu, 'Açılımız gününde ücretsiz hizmet verdik. Ayrıca yılbaşına kadar müşterilerimiz için özel fiyatlar uygulayacağız ve yüzde 50, yüzde 20 gibi indirimler yapacağız. Haftanın belirli günlerinde halk günleri düzenleyerek, misafirlerimize ücretsiz saç ve cilt analizleri yapacağız' diye konuştu.

UZMAN KADRO

Profesyonel bir ekip ile yola çıktıklarını kaydeden Köroğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Branşında uzman 16 arkadaşla yola çıktık. Her biri birbirinden kıymetli ve değerli ekip arkadaşlarımla Samsun'da en iyi hizmeti vereceğiz. En son teknolojilerin kullanıldığı merkezimizde Samsun'da olmayan bir dövme silme cihazı ile hizmet veriyoruz. Amacımız, bu sektörde fark yaratmak ve en güzel hizmeti vermek. Bu hizmeti verirken müşterilerimizin her ihtiyacını düşündük. Bu anlamda merkezimizde otopark ve çocuk oyun alanı ile de hizmet veriyoruz. Misafirlerimiz buraya gelirken çocuklarını da getirebilecek, onlar oyun parkında oynarken kendileri istediği işlemi çocuklarını kameradan seyrederek yaptırabilecek. Herkesi Eleganza'ya davet ediyoruz.'

Ayşe KUŞCU