Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'nun teknik direktör adayı Mehmet Altıparmak'ı şehre davet ettiği öğrenildi. Yönetimin verdiği ile hocanın istediği rakam arasında 150 bin TL'lik fark olduğu belirtildi. Samsun'daki toplantıda bu pürüz çözülürse, imzalar atılacak

ALTIPARMAK'LA PARA KRİZİ ÇIKTI

Samsunspor'da Teknik Direktör Engin Korukır, 19 Eylül'de istifasını açıklamış ve o günden itibarin de hoca arayışları başlamıştı. Başkan Erkurt Tutu ve kurmayları bir çok isimle görüşse de, bugün itibariyle 16 gündür yeni bir isme imza attıramadı. En çok Mehmet Altıparmak ismi ön plana çıkarken, genç çalıştırıcıyla da para krizi çıktığı öğrenildi. Samsunspor'un teklifiyle, Altıparmak'ın istediği rakam arasında 150 bin TL gibi bir fark olduğu belirtildi. Başkan Tutu'nun, Altıparmak'ı Samsun'a davet ettiği bugünkü görüşmenin ardından pürüz çözülürse, imzaların atılacağı öğrenildi.

TARAFTARLARDAN SİVASSPOR ÖRNEĞİ

Bu durum Samsunspor taraftarını da çileden çıkarıyor. Osman Özköylü'yle yollarını ayırıp 2 gün sonra Mesut Bakkal'la anlaşan Sivasspor'u örnek gösteren taraftarlar, "Demekki bizim B planımız yokmuş. İki haftadır bir hoca bulunamadı. Artık bu durum son bulsun istiyoruz. Kenan hocayla devam edilecekse edilsin, edilmeyecekse de yeni bir isim gelsin" diyerek yönetime sosyal medya üzerinde tepki gösteriyor. Taraftarlardan bir kısmı da, son 3 resmi maçta takımın başında olan Kenan Yelek'le devam edilmesi görüşünde birleşiyor.

BU İŞ ÇÖZÜLSÜN...

Kırmızı- Beyazlı taraftarlar, teknik direktör krizinin bir an önce çözülmesini, sabırsızlıkla bekliyor.

Selçuk KAYA