Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Çok coşkulu ve tempolu bir maçın ardından Denizlispor'u yenerek üzerimizdeki ölü toprağını attık. Bu galibiyette emeği geçen teknik ekip, oyuncular ve en önemlisi de taraftara teşekkür ediyorum" dedi

COŞKULU VE TEMPOLUYDUK

Samsunspor'da alınan Denizlispor galibiyetiyle moraller biraz olsun düzeldi. Sezona kötü bir başlangıç yapan Kırmızı- Beyazlılarda Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Tekrarlıyorum, bu yıl oldukça zor geçecek. Öyle de oluyor. Her maç zor, her maçı kazanmak için çok iyi mücadele ortaya koymamız gerekiyor. Bundan önceki haftalarda iyi de oynadık, kötü de oynadık. Ama Denizlispor maçındo çok coşkulu ve tempoluyduk" diye konuştu.

DAHA YENİ BAŞLIYORUZ

Zeren, "Ercan, Halil, Mustafa, Murat, Mehmet çok iyi oynadı. Diğerleri de öyle. Üzerimizdeki ölü toprağını attık. Bu galibiyette emeği geçen teknik ekip ve oyuncularla birlikte, bizleri tesisten stada uğurlayıp, maçta da sonuna kadar destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Tabiki hiçbir şey bitmedi, daha yeni başlıyoruz. Bundan sonra da daha çok çalışıp, sahada rakiplerimizden fazla mücadele edip, puanlar toplayacağız" dedi.