Tokatspor'a taze kan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk 5 haftada 3 yenilgi ve 2 beraberlik alan Tokatspor'da yönetim, Futbol Şube Sorumlusu olarak İsmail Savaş'ı göreve getirdi. Bordo- Beyazlılarda yapılan açıklamada tüm şehrin desteğiyle güzel günlerin geleceği de belirtildi.

Üzgünüz

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Beşiktaş karşısında oynadıkları iyi futbola karşılık aldıkları mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü söyledi. Ferah, "İyi mücadele ettik ama 90+3'de yediğimiz gol bu mücadeleyi gölgeledi. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

Orduspor sıfırladı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezona -9 puanla başlayan Orduspor, ilk 5 haftayı namağlup geçti. Aldığı iki galibiyet ve 3 beraberlikle 9 puan toplayan Mor- Beyazlılar, sıfır puana ulaştı. Grubun namağlup dört ekibinden birisi olan Orduspor, bu hafta sonu ise Bergama Belediyespor'a konuk olacak.

Trabzon'a müjde

Trabzonspor'un yeni mabedi Akyazı Stadı'nın gelecek ay için açılması planlanıyor. 24 Kasım 2013'te temeli atılan 41 bin seyirci kapasiteli stadın iklim şartlarının olumlu geçmesi halinde bu ay sonuna kadar bitirilebileceği açıklandı.

En güçlü adayız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını söyledi. Başkan Orman, "Geçen seneye göre ilk 6 haftada daha fazla puan topladık. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmak için önemli bir noktadayız" dedi.

Skrtel ameliyat oldu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda sahasında yaptığı Feyenoord maçında burnu kırılın, Spor Toto Süper Lig'deki Osmanlıspor müsabakasında ise maskeyle sahada yer alan savunma oyuncusu Martin Skrtel, ameliyat edildi.

Reikerink farkı

Hollandalı teknik adam Reikerink yönetiminde yakaladığı olumlu atmosferi sahaya da yansıtan Galatasaray, ligde 6 maçtan 4 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılarak hanesine 14 puan yazdırdı. Riekerink idaresindeki Sarı- Kırmızılı ekip, 6. haftalar itibarıyla son 7 sezonun en fazla puanını toplama başarısı gösterdi.