Hyundai Kamer, hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Samsun Piazza AVM'de düzenlediği Before Service aktivitesi ile Hyundai sahiplerinin araçlarına ücretsiz check-up uygulayan Kamer, adından söz ettiriyor.

YOĞUN İLGİ

Hafta sonu Piazza AVM'ye gelen Hyundai sahipleri Kamer'in giriş katındaki showrooma ek olarak, kapalı otopark girişinde de kurulan Before Service stanttı yoğun ilgi gördü. Hyundai müşterilerini park alanında deneyimli servis danışmanları ve teknik ekibi karşıladı. Hyundai sahiplerinden araçları hakkında bilgi alan servis danışmanları, daha sonra araçları teknik ekibe teslim etti. Kamer'in profesyonel teknik ekibi araç sahiplerinin periyodik bakım konusunda bilgilerini tazeleyerek, randevularını oluşturdu ve var olan eksikleri giderdi. Hyundai sahipleri araçlarının kontrollerden oldukça memnun kaldı.

EN İYİ HİZMET

Hyundai Kamer Halkla ilişkiler Müdürü Oğuz Kolbaşı, 'Müşterilerimize sadece satış esnasında değil, satış sonrasında da en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bugün burada garantisi devam eden ve garanti süresi dolmuş Hyundai marka araçlara check-up uygulaması yapılmıştır. Türkiye'de ve dünyada marka değeri hızla yükselen Hyundai buna paralel olarak gerçekleştirdiği satış sonrası aktiviteleriyle de müşteri memnuniyetine verdiği önemi gösteriyor'' dedi.

KAMER HER YERDE

Kolbaşı, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Hyundai sahipleri her an her yerde, Hyundai Kamer ve teknik ekibiyle karşılaşabilirler. Ve sorunları varsa anında çözüm bulabilirler. Hyundai sahiplerinin yeni plazamızdaki son teknoloji ile donatılmış servisimize gelmeleri için birçok neden var. Hyundai sahiplerine özel avantajlar tüm Blue Card sahiplerini Hyundai Kamer'de bekliyor. Blue Card ile birlikte sunulan avantajlardan yararlanmak ve en yeni Hyundai modelleriyle test sürüşü yapmak isteyen tüm otomobil severleri Kamer'e davet ediyoruz' diye konuştu.