Ordu Kural'a emanet

Lig 3. Grup'ta sezona-9 puanla başlayan ve ilk 5 haftada bu açığı kapatan Orduspor'da teknik direktörlüğe Turgut Kural getirildi. Turgut Kural, Ordu'ya gelerek yönetimle yaptığı görüşmede anlaşma sağladı. Teknik Direktör Kural, yeni takımıyla ilk antrenmana çıktı.

Sürpriz doğum günü

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ'a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 46. yaşını Yönetim Kurulu üyeleri, kulüp çalışanlar, taraftarlar ve sporcuların kulüp binasında düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde kutlayan Bozbağ, kendisi için hazırlanan özel pastayı keserek ikramlarda bulunuldu.

Yolspor hazırlığı başladı

Yeni Amasyaspor'da hafta sonu oynanacak Yolspor maçının hazırlıkları başladı. Yeşil-Beyazlılar, Antrenör Ergün Ortakçı nezaretinde Amasya 12 Haziran Şehir Stadyumunda yaptığı çalışmalar ile eksikliklerini gideriyor.

Tek gayemiz Tokatspor

Spor Toto 2 Lig Kırmızı Grup'daki tokatspor'da göreve getirilen Futbol Şube Sorumlusu İsmail Savaş, "Bize layık görülen bu görevi başarılı bir şekilde yapmak için elimizden geleni yapacağız. Tek gayemiz Tokatspor'un iyi yerlerde olması"dedi.

Şampiyon olacağız

Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, tek hedefinin Sivasspor'u yeniden Süper Lig'e çıkarmak olduğunu belirtti. Sivas'ı ve Sivasspor'u çok sevdiğini vurgulayan Bakkal, "Burada çalışmaktan çok mutluyuz. Sivasspor'u şampiyon yapmaya geldim"dedim.

Manisa'da Şimşek sesleri

Manisaspor'da, Koray Palaz'ın istifasının ardından teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak; Serdar Dayat ve Cüneyt Karakuş ile dirsek temasında bulunan Manisaspor yönetimi kıskacına genç çalıştırıcı Yusuf Şimşek'i aldı.

Serbest bırakıldı

Göztepe maçı için İzmir'e giden Elazığspor kafilesinde bulunan kaleci Çağlar Şahin Akbaba, handikap operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra götürüldüğü İstanbul'da serbest bırakıldı.

Urfa arayı değerlendirecek

Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Mehmet Büyükfırat, milli maç arasını fırsata çevirmek istediklerini söyledi.Büyükfırat, "Önümüzde değerlendirebileceğimiz iyi bir ara var. Milli maç arasını fırsata çevirmek için elimize yeterince vakit geçti. Bu arada sakat olan ve idman eksiği bulunan futbolcularımız kendilerini toparlayabilecek" dedi.

Galatasaray'da tarihi karar

Antalyaspor maçının 16:00'da oynanması ve uzun süre tribünlerin ful çekmesiyle Galatasaray yönetimi TFF'ye bundan sonra İstanbul'da oynayacağı maçları gündüze almak için başvuru yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de ara kısa sürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonunun 7. Haftasında, 16 Ekim Pazar günü, sahasında Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Yüzleri gülmüyor

Beşiktaş'tan ayrılarak taraftarları üzen Mario Gomez ile Jose Sosa takımlarında istenileni veremedi. Kiralık giden Gökhan Töre ile Boyko ise fazla şans bulamıyor. Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Mustafa Pektemek ise tek mutlu isim.

Trabzon kazanamıyor

Lig'de kaybettiği son 8 karşılaşmada gol atamayan Trabzonspor, rakipleri karşısında geriye düştüğü maçları da kazanamadı. Trabzonspor, kalesinde ilk golü gördüğü son 22 maçtan galibiyet çıkaramadı.