Hatay'da yaşayan ve 3 yıl önce evlenen Yıldız çifti, dünyaya gelmesini bekledikleri bebeklerinin kız olacağı haberiyle büyük bir sevinç yaşadı. Çift doğum için hazırlık yaparken özel harekat polisi Kenan Yıldız, yaklaşık bir buçuk ay önce geçici görevle Şırnak'a gönderildi. Bunun üzerine Yıldız çifti, doğumun yakınlarının bulunduğu Samsun'da gerçekleşmesine karar verdi.

TELEFONLA HABER VERDİ

Samsun'da özel bir hastanede 3 kilo 155 gram ağırlığında "Esma Selvi" adı verilen bir bebek dünyaya getiren Feride Yıldız, doğum haberini eşine görevi başındayken verdi. Görevde olduğu için telefon görüşmesini kısa tutmak zorunda kalan özel harekat polisi, eşinden kızının sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

ONU ÇOK SEVİYORUZ

Eşine telefonda kızlarından bahsederken "Aynı sana benziyor" diyen Feride Yıldız, duygularını anlattı. Yıldız, doğum yaparken yanında olmasını istediği eşi göreve gidince yakınlarının yanına Samsun'a geldiğini söyledi. Görevdeki bütün polislerin sağ salim ailelerine kavuşmaları temennisinde bulunan Yıldız, "İnşallah babası da kızına ve bana kavuşur. Onu çok seviyoruz" dedi.