Konya'nın Beyşehir ilçesinde motosikleti çalınan şahıs, daha önceden çektiği fotoğrafları sosyal medyada yayınlayarak görenlerin yardımcı olmasını istedi.

Evin önünde park halinde duran motosikleti çalınan İsa Yılmaz, yaşadığı mağduriyetinin sonrasında daha önce çektiği motosiklet fotoğraflarını ve plaka bilgilerini kişisel sosyal medya hesabında yayınlarken, görenlerin yardımcı olmasını istedi.

Yeni Mahalle'de oturan İsa Yılmaz, evinin önünde park halinde bulunan 42 BEC 35 plakalı motosikletinin çalındığını ihbar edince adrese polis ekipleri geldi. Çalınan motosikletle ilgili bilgi alan polis ekipleri çalışma başlatırken, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

Polise başvuru yapmasının ardından bu konuda Beyşehir'de çalıntı motosiklet mağduru olan kişinin yalnızca kendisinin olmadığını öğrendiğini anlatan Yılmaz, 'Ben dahil motosikleti çalınan 4'üncü hırsızlık vakası olmuş. Bu bir hırsızlık şebekesinin işi mi bilmiyorum. İnşallah polisimiz bulup teslim eder. Ben de polise müracaatın dışında daha önce çektiğim fotoğrafları olunca kişisel sosyal medya hesabımda yayınlayarak görenler olursa telefon numaramı da yazarak yardım istedim. Hatta sanayideki tanıdığım esnaflara da ulaşarak çalıntı motosikletimin getirilmesi halinde bilgi verilmesini istedim' dedi.