Geçen yıl geçirdiği sakatlığın ardından yeni sezona bomba gibi giren Ercan Yazıcı, Ümit Milli Takıma da çağırılarak camiasını mutlu etmişti. Savunmada görev yaptığı maçlarda yer paylaşımı, hızı ve hırsıyla rakiplerine geçit vermeyen Ercan, Denizlispor mücadelesinde sakatlanana kadar Fatih ardından da Ousmane ile iyi bir ikili oluşturarak, kazanılan maçın mimarlarından birisi oldu.

Tam bir lider

Mustafa Sevgi, Denizlispor maçındaki performansıyla tam bir lider olduğunu gösterdi. Gerek hücum organizasyonlarına katkısı gerekse, sahadaki arkadaşlarını motive etmesiyle lider görüntüsü veren Sevgi'nin bu performansı yönetimi ve teknik ekibi de sevindirdi. Sevgi'nin bu hırsı ve istekli tavrı gençlere de büyük örnek oluyor.

Kendine geldi

Sezon başından bu yana büyük eleştiri alan Murat Gürbüzerol, nihayet özlenen performansına kavuştu. Denizlispor maçında da etkili bir oyun ortaya koyan tecrübeli oyuncu, rakip sahada adeta basmadık yer bırakmadı. Yanındaki takım arkadaşlarıyla da iyi uyum sağlayıp, hücumlarda yer alan Murat, ayakta alkışlanan isimlerden birisiydi.

Kaptan konuşuyor

Mehmet Çakır'ın ardından takımın ikinci kaptanı olan Samsunlu Canberk Aydın, kötü gidişe 'dur' dedikleri için mutlu olduklarını söyledi. üzerlerindeki baskıyı da attıklarını ifade eden Canberk, "Bizim için güzel ve önemli bir galibiyet oldu. Hem ilk galibiyetimizi aldık, hem de üzerimizdeki baskıyı attık. Bundan sonra da galibiyetlere devam ederek, hak ettiğimiz yerlere doğru tırmanışa geçeceğiz" dedi.