Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ve Spor Toto Süper Lig'de ise Osmanlıspor ile oynayacağı maçlar öncesinde bu sabah bir antrenman gerçekleştirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Ardından topla serbest koordinasyon hareketleri yapan sarı-kırmızılı oyuncular, iki takım halinde 10'a 10 tempolu pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı ve baskıya dayalı 6'ya 6 sonuçlandırma çalışması yapıldı. Toplam 80 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
HAMİT ALTINTOP TAKIMA DÖNDÜ
Sarı-kırmızılı takımda geçirdiği ameliyat sonrası uzun süredir formasından ayrı kalan ve özel bir program dahilinde çalışan tecrübeli oyuncu Hamit Altıntop, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ve Hollandalı yıldız Wesley Sneijder de takımdan ayrı rejenerasyon çalışması yaptı.
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile yarın saat 20.45'te deplasmanda oynayacağı maç için saat 12.00'de Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşa İzmir'e gidecek.