Kendisine yapılan ziyaretten dolayı Milletvekili Hasan Basri Kurt'a teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak yaptıkları çalışmalardan ve projelerden bahsetti.

Belediye olarak ilçeye yatırım çekilmesi noktasında istişareli bir çalışma disiplini içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren verdiğimiz sözlerimizi Ankara ile olan diyaloglarımızda istişareler yaparak hayata geçirdik. Bu sebepten ötürü her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz' dedi.

Yeni belediye hizmet binası ile ilgili AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'a detaylı bilgiler aktaran İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye binası ile ilgili çalışmalara önem verdiklerini belirtti.

'İLKADIM'A YAKIŞANI YAPACAĞIZ'

İlkadım ilçesine yakışacak belediye hizmet binasının temelini Mayıs ayında atmayı planladıklarını söyleyen Başkan Tok, "Allah izin verirse, Mayıs ayında İlkadım'a yakışır bir şekilde temel atma törenini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. İçerisinde çocuk kreşi, spor alanları, otopark ve dinlenme noktaları bulunacak olan yeni belediye hizmet binamızı yıl içinde bitirmeyi hedefliyoruz' diye konuştu.

Başkan Erdoğan Tok, ziyaretin sonunda AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'a kahve fincan takımı ve Saathane tablosu takdim etti.