Fenerbahçe'nin lideriyim

Fenerbahçeli stoper Kjaer, "Ben sahip olduğum özelliklerle önce Lille'de, şimdi de Fenerbahçe'de doğal olarak liderlik rolünü aldım" dedi. F.Bahçe ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Kjaer, "Şu anda gelecek planı yapmıyorum. Her maçtan ders çıkararak, her sezon kariyerimin en iyi sezonuna ulaşmak için çalışıyorum"dedi.

Gomez Galatasaray'a mı?

Cimbom'un kapısını çalan Wolfsburg kulübü, Eren Derdiyok'a karşılık Mario Gomez takası veya 6 milyon euro önerdi. G.Saray 'Eren satılık değil ama Gomez'le ilgilenebiliriz' yanıtını verdi.

Beşiktaş'a yeni sponsor

Beşiktaş Kulübü 2016-2017 ve 2017-2018 sezonları için resmi giyim sponsoru Brooks Brothers ile anlaştı. Vodafone Arena'de gerçekleştirilen ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, iş adamı Rahmi Koç ile RMK Classic Üst Düzey Yöneticisi Füsun Kuran'ın katıldığı basın toplantısında sponsorluğun yapısı tanıtıldı.

Gözden düştü

Sezon başında Lazio'dan 3,5 milyon avroya transfer edilen Onazi ile ABD'nin Dallas Kulübünden 3 milyon dolara kiralanan Castillo, ligin son 2 haftasında teknik direktör Yanal tarafından yedek kulübesinde oturtuldu. Trabzonspor'un son 2 maçında Onazi 32, Castillo ise 26 dakika forma giyebildi.

Hesaplar inceleme altında

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, kulübün geçmiş 10 yıllık hesaplarını incelettiklerini açıkladı. Asbaşkanlar Taner Atilla ve Ali Fırat'la birlikte yerel bir televizyon kanalın programına katılan Başkan Urkay, bağımsız iki mali müşavirin hesapları incelemeye aldığını belirterek, "Tek amacımız hesabımızı kitabımızı bilmek"dedi.

Bölükbaşı güven veriyor

Lig'de ilk 6 haftayı lider Yeni Malatyaspor'un iki puan gerisinde kapatan Gaziantep Belediyespor'da yüzler gülüyor.Gaziantep temsilcisi, Sivasspor'dan sonra Mersin İdman Yurdu engelini de kayıpsız atlatarak milli araya moralli girdi.

Göztepe'de Halil rüzgarı

Lig'de sezona Okan Buruk yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başlayan Göztepe'de keyifler yerinde. Son hafta Elazığspor beraberliğine aldırış etmeyen sarı kırmızılılarda özellikle genç oyuncu Halil Akbunar'ın performansı teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürüyor.

Altınordu'nun kalecisi çok mutlu

Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç kalecisi Erce Kardeşler, Ümit Milli Takım'a seçilmenin sevincini yaşadığını bildirdi. Erce Kardeşler, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, bugüne kadar fazla forma şansı bulamamasına rağmen umudunu hiç kaybetmediğini belirtti.

Savunmasına güveniyor

Spor Toto 3.lig 2. Grup'ta ekiplerinden Erbaaspor, Batman Petrolspor ile oynacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Üç maçtır kalesinde gol görmeyen Tokat ekibi, Petrolspor'u deplasmanda devirerek çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

Giresunspor'da Kaplan ortalama

Giresunspor, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile TFF 1. Lig'in ilk altı haftasında 1,83 puan ortalaması yakaladı. Mustafa Kaplan, bu ortalamayla hem TFF 1. Lig'de hem de Spor Toto Süper Lig'de bulunan birçok teknik adamı gerisinde bıraktı.

Rizespor seri istiyor

Çaykur Rizespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.Teknik Direktör Hikmet Karaman, Antalyaspor ile başlayacak dört haftalık maç takvimini iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, seri yakalamak istediklerini söyledi.

Orduspor Altınay'ı şikayet etti

Orduspor, istifa eden teknik direktör Metin Altınay ile antrenörler Mehmet Nacir ve Necdet Sarıalioğlu'nu haksız fesih nedeniyle PFDK ve etik kuruluna şikayet etti. Takımdan ayrıldıktan bir gün sonra Diyarbekirspor ile anlaşan üçlü, haksız bulunursa para cezasına çarptırılacak.