Yabancılar Pazarıspor Kulübü Başkanı Ali Akyüz sahipsizlikten yakınarak, "81 ilden 12 takım arasında yer alan TFF Kadınlar 1. Ligi'nde bayan futbol takımımızı eğer transferin son günü olan 14 Ekim'e kadar destek alamazsak üzülerek ligden çekeceğiz" dedi.

BİZE DESTEK ÇIKIN

TFF Kadınlar 1. Ligde yer alan ve 2 yıldır Samsun'u temsil eden Yabancılar Pazarıspor Kulübü zor günler geçiriyor. Beşiktaş, Trabzon, Antalya ve Adana gibi güçlü takımların yer aldığı ligde maddi zorluklar yaşayan kulüp yeni sezon öncesi lige katılıp katılamama tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Sahipsizlikten yakınan ve ellerinden geldiğince bu takıma kendi güçleriyle birşeyler yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Ali Akyüz, "Samsun'u kadın futbolunda en üst ligde temsil eden takımımız lige katılamama tehlikesi ile karşı karşıya. Kimsenin bizlere sahip çıktığı yok. Bu takım 81 ilden 12 takım arasında yer alan bir ekip" diye konuştu.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

Başkan Akyüz, "Şehrimizin ileri gelenlerinden yeterli kadar destek göremiyoruz ve zorluklar yaşıyoruz. Eğer transferin son günü olan 14 Ekim tarihine kadar gerekli desteği göremezsek ligden üzelerek takımımızı çekeceğiz" dedi. Yabancılar Pazarıspor Kulübü Antrenörü Nafiz Tural'da, "Bizler spor kulüpleri olarak çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için herşeyi yapıyoruz. Ama gelin görün ki duyarsız insanlarımız çok var. Biz projeler üreterek mahalle muhtarlarıyla biraraya geldik ve böyle çocuklar var ise bize yönlendirmelerini istedik. Biz kulüpler olarak herzaman gençlerimizin ve çocuklarımızın yanındayız" dedi.

Salim YILDIZ